Geen comeback voor David Vannijlen

Eind 2013 wist David Vannijlen een mooie derde plaats in het eindklassement te bemachtigen in het Belgische Rallycross kampioenschap.Niet lang daarna besliste de man uit Zonhoven om een punt te zetten achter zijn actieve rallycross-carrière. De vertrouwde Volvo werd verkocht aan Herman van Thielen. Nu, een jaar later, polsten we David of er een mogelijke comeback in het verschiet ligt.

“Natuurlijk mis ik het rijden en rallycross op zich. Enkel draait het niet alleen om het rondjes draaien op een omloop. Er komt veel meer bij kijken voor en na een wedstrijd en hier heb ik gewoon geen tijd meer voor. Als ik aan de start kom dan wil ik dit ook voor de volle 110% doen, met een wagen die tiptop in orde is en dat is gewoonweg niet meer mogelijk. Het is niet meer te combineren met mijn eigen bedrijf. Ik heb afgelopen jaar regelmatig wedstrijden bezocht en het is ook fantastisch om vanaf de zijlijn toe te kijken. En wie weet… zeg nooit nooit! maar voorlopig zeker niet (lach).”, aldus David Vannijlen.

IMGL0887