EXCLUSIEF: Nieuwe livery Jochen Coox!

Exclusief op rx-inside.be onthullen wij de nieuwe livery van de VW Scirocco van Jochen Coox! Onderstaand de eerste plaatjes.

jc1_front

Verder spraken wij met de man uit Rekem die zijn doelen voor 2015 niet onder stoelen of banken steekt. “Komend jaar is er slechts 1 doel. De Belgische titel terughalen naar Rekem! Afgelopen week heb ik “Pippi” naar Zweden gebracht, naar Ingvar Gunnarsson. De wagen wordt volledig aangepast aan de reglementen van 2015, zodat we eventueel ook aan de start kunnen verschijnen bij het WK. Op dit moment wil ik daar echter nog geen uitspraak over doen. Het herstellen van de Scirocco heeft ons een flink pak geld gekost waardoor we ons voorlopig willen concentreren op het Belgische kampioenschap. Uitstapjes in het Wereldkampioenschap zouden puur voor de fun zijn maar ik wil geen onnodige risico’s lopen. Voor nu is het zeker dat ik het BK ga rijden… en daar wil ik aan het eind van het seizoen op het hoogste trapje staan!”, aldus Coox.

jc4

Back to top button