EXCLUSIEF: BK kalender 2015!

Zojuist ontvingen wij exclusief van BORA de voorlopige kalender voor het Belgische Rallycross kampioenschap 2015.Voorlopige kalender BK Rallycross 2015 * :(*bevestiging voor 31/12/2014)

8 maart Maasmechelen
22 maart Mettet
18-19 april Buxtehude
19 juli Maasmechelen
13 september Maasmechelen
4 oktober Maasmechelen

Aanvulling BORA:

“Er wordt door FIA/RACB opgelegd dat je als nationaal kampioenschap slechts 1 buitenlandse wedstrijd op je kalender mag hebben staan. Dat is al jaren de regel. Vorig jaar werd onze kalender nog door de vingers gezien omdat er slechts 1 circuit is om nationaal te rijden in Belgie en er was omtrent dat circuit heel wat onzekerheid. Buxtehude moet op het moment van schrijven van dit stuk nog bevestigd worden door onze Duitse partners. Hieromtrent is dus nog enige onzekerheid. Voor Mettet maken wij een hele diepe buiging en zijn we uiterst content. Mettet heeft heel veel moeite gedaan om een weekend in hun kalender vrij te maken om een ronde voor het BK te kunnen organiseren. De datum valt dan helaas samen met de testdag in Valkenswaard maar hier hadden wij geen keuze in. Nogmaals we zijn uiterst tevreden met alle moeite die Mettet genomen heeft om ons te ontvangen!”

_S2A9050