Drukke tijden bij familie Snoeys

Drukke tijden breken aan bij familie Snoeys. Kersvers Belgisch kampioen Nick heeft zijn Ford Fiesta verkocht aan vader Dre. Wij spraken kort met zowel Nick als Dre over hun toekomstplannen.

“Ik heb de Fiesta overgenomen van Nick. We zullen starten met het Belgische kampioenschap om de wagen op die manier wat beter onder de knie te krijgen. Daarna is het de bedoeling dat we de volledige Challenge zullen gaan rijden. Hierbij staat vooral het plezier centraal. Als we de wagen heelhuids mee naar huis kunnen nemen na een raceweekend dan is het weekend voor mij al geslaagd. We leggen de lat laag en gaan vooral rijden voor de fun.”, aldus Snoeys senior.

World Rallycross Championship 2014, round 6, Belgium, Circuit Jules Tacheny, Mettet, RallycrossRX

Zien we Nick dan niet meer terug op de circuits?

“Ik heb pas een huis gekocht met mijn vriendin en in ons nieuwe optrekje moet nog heel wat gebeuren. Voorlopig hebben we derhalve onze handen vol aan het verbouwen van ons huis. Daarna beginnen we volgas aan een nieuwe bolide. We zullen een Ford Fiesta Mk7 gaan bouwen voor bij de Supernationals-. Deze keer zal de Fiesta voorwielaangedreven zijn. De eerste wedstrijden van 2015 zal ik vanaf de zijlijn moeten toekijken maar ik hoop in de loop van het jaar nog enkele testwedstrijden te kunnen rijden om zodoende goed voorbereid te zijn voor 2016!”, aldus Nick.