Luyten: “Stijgende lijn doortrekken in 2015!”

Vandaag onthulde Danny Luyten op zijn steakdag zijn Toyota Yaris voor het seizoen 2015. Kort voor deze onthulling spraken wij met de man uit Maasmechelen.

“Vorig jaar hadden we met name aan de start van het seizoen veel technische problemen. Deze problemen hebben we in de loop van het seizoen kunnen oplossen en door mijn superteam heb ik de wagen kunnen verbeteren en volledig naar mijn hand kunnen zetten.”, aldus Luyten.

foto

Hoe ziet de kalender uit van Luyten?

“Ik ga sowieso het Belgische kampioenschap rijden. Daarnaast hebben we plannen om enkele wedstrijden in Valkenswaard mee te pikken voor het Nederlandse kampioenschap. Verder staan de WRX manche in Mettet en de Challenge wedstrijden in België en Nederland op onze kalender. Misschien prikken we nog een buitenlandse wedstrijd als toetje!

foto 4

En tot slot, wat zijn je ambities voor het nieuwe seizoen?

“Aan het einde van het vorige seizoen hebben we bewezen dat we een goede speed hebben en dat we voor de podiumplekken mee kunnen strijden. Ik hoop dat in het nieuwe seizoen te evenaren en een waardige podiumkandidaat te worden. Met de steun van mijn geweldige team moet dit zeker gaan lukken!”, aldus een enthousiaste Luyten.

 

Back to top button