Bart Stouten wil scoren!

Met nog een kleine week te gaan tot de opening van het Belgisch Kampioenschap Rallycross rolde vandaag de Peugeot 206 van Bart Stouten raceklaar uit de werkplaats.

Wij van rx-inside.be spraken kort met de man uit Boorsem over zijn plannen en verwachtingen in het nieuwe seizoen.

Bart, wat zijn je plannen voor het komende seizoen en hoe hoog zijn je verwachtingen?

“We zullen zeker het volledige Belgische kampioenschap gaan rijden. Vorig jaar aan het begin van het seizoen hadden we veel technische problemen maar tegen het einde van het seizoen konden we ons regelmatig meten met de toppers, dit hoop ik nu weer te doen. Voorop staat voor mij het plezier maken en het amuseren, al rijd ik natuurlijk mee om te winnen! Het verdere programma zal een beetje afhangen van de drukte op de zaak. We willen graag een aantal wedstrijden rijden in de Rallycross Challenge Europe. Vooralsnog zijn Tsjechie en Maasmechelen een zekerheid, maar mogelijk zal ik ook met enige regelmaat aan de start verschijnen in Valkenswaard.”, aldus Stouten.

foto 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button