Seizoensstart met luiers voor Willem Veltman

Terwijl er in de meeste garages de afgelopen weken hard gewerkt werd om de wagens klaar te stomen voor het nieuwe Rallycross-seizoen, had Willem Veltman in het Limburgse Voerendaal een hele andere voorbereiding.“Klopt, de afgelopen weken ben ik niet bezig geweest met Rallycross. Wij hebben een tweetal weken geleden gezinsuitbreiding gehad. Mijn zoontje Jimmy heeft er een kleine zus, genaamd Lisa, bij gekregen.”, aldus Willem. Wij willen via deze weg familie Veltman van harte feliciteren!

RXDS8590
 
Met nog een krappe week te gaan tot de openingswedstrijd in Maasmechelen waren wij nieuwsgierig of Willem de start van het nieuwe seizoen wel zou gaan halen.
“De wagen is zo goed als klaar maar zal identiek zijn aan de C2 van verleden jaar, zowel qua techniek als ook qua livery. We zullen volgende week van start gaan in Maasmechelen en het complete Belgische- en Nederlandse kampioenschap rijden. Daarnaast misschien nog wat uitstapjes in Europa maar daar heb ik nu nog niet over nagedacht. De concurrentie in onze nationale kampioenschappen is moordend met mannen als Remans, vd Branden, Stouten, Van Beers en Luyten om maar een aantal namen te noemen. Ik ga echter proberen om mijn prestaties van verleden jaar te evenaren. Het Veltman Racing team zal overigens met 4 wagens aan de start verschijnen: Claudia Smits zal in het VAS aan de start verschijnen met onze Saxo. In de nationale kampioenschappen zal Claudia samen met Sem Lahaye van start gaan bij de Ford RST-klasse. We staan dus aan de vooravond van een druk jaar!”, aldus de man uit Voerendaal

8T6I2602

Back to top button