“No more Mr nice guy….”

Afgelopen jaar zag Kristof Bex het gedroomde kampioenschap in de laatste race door zijn vingers glippen. Nu, aan de vooravond van het nieuwe seizoen, spraken wij met de man uit Zolder.

“Ik sta te popelen om weer achter het stuur te kruipen van de Volvo. We hebben de laatste maanden keihard gewerkt om de wagen weer in perfecte conditie aan de start te krijgen voor de eerste wedstrijd aanstaand weekend. Ik kan niet onder stoelen of banken steken dat ik de titel terug wil halen. Vorig jaar heb ik misschien wat steekjes laten vallen maar dit seizoen wil ik vanaf de eerste meters in de aanval, no more mister nice guy (lach).”, aldus Bex.

foto 5

Hoe ziet je verdere kalender er uit? En wat vind je van de nieuwe klasse in de RCE?
“Het Belgische kampioenschap heeft onze prioriteit, maar daarnaast zullen we ook het Nederlandse kampioenschap gaan rijden. De nieuwe klasse in de Challenge spreekt me heel erg aan, vooral vanwege de diversiteit aan circuits. Ik rijd heel graag in Maasmechelen en Valkenswaard maar het is ook wel eens fijn om op andere circuits te komen, zeker nu Lydden Hill en Buxtehude niet op de BK-kalender staan. We gaan serieus overwegen om enkele wedstrijden in de Challenge te rijden, maar er is nu nog niks concreet.”

Onderstaand nog enkele foto’s van de Volvo met de nieuwe “look”.

foto 2 foto 3

Back to top button