New kid on the block!

Een tijdje geleden kocht Kristof Tauwenberg de Volvo C30 SN van Filip Baelus. Inmiddels is de Volvo in een nieuwe outfit gestoken en spraken wij kort met Kristof.

“Als supporter van Filip Baelus in het Volvo 460 tijdperk kreeg ik de smaak te pakken. Waarschijnlijk herinneren velen zich mijn koprol tijdens de opendeurdag op het Glossocircuit in Arendonk, dit met een gehuurde BMW van de stal van Leysen. Nu in 2015 gaan we eens proeven aan de nationale wedstrijden. Voor mij is het belangrijk om in de paddock welgemeende handjes te schudden. Het blijft voor het merendeel een hobby. Op het circuit mag het gerust op het scherpst van de snede maar in de paddock moet er vervolgens samen gelachen geworden. De auto heeft natuurlijk een enorm potentieel, maar voorlopig ben ik al blij met de rode lantaarn… als we maar plezier hebben!”, aldus Kristof.

Onderstaand nog enkele foto’s van de C30.

foto7
foto
foto2
foto3
foto6