Reacties uit de paddock….

Afgelopen weekend was de opening van het nieuwe Rallycross-seizoen. Onder een stralend zonnetje werd het talrijke publiek getrakteerd op mooie wedstrijden. We blikken met een aantal deelnemers terug op de wedstrijd van gisteren.

Mandy Kasse
“Ik heb een goed weekend gehad en we zijn zeker tevreden. Voor een grote finale is het toch stevig knokken, maar ik wist me te kwalificeren ondanks een lekke band en een kapotte fusee kogel waardoor de auto helemaal trilde. Voor de finale monteerden we een andere band maar een andere fusee kogel hadden we helaas niet bij. Ik heb rustig gereden want er was niet echt meer met de auto te rijden, sturen was haast onmogelijk maar al met al ben ik heel tevreden met het resultaat.”

_RX17204

Pascal Roumans
Het was niet verkeerd voor mijn eerste wedstrijd in het nationale kampioenschap bij de Super1600. De overstap van VAS naar nationaal is toch een grote stap, het niveau ligt zeker een stuk hoger! Voor mij was dit een heel leerrijk weekend, alles is goed meegevallen ,zowel reeksen als finale maar zeker en vast mijn Fiesta. Ik heb in elk geval alweer zin in de volgende wedstrijd over 2 weken.”

_RX16502
Kristof Bex
“Ik ben zeer tevreden met de tweede plek. Steve (Volders) was in de finale gewoon iets te snel en ik kon niet echt bij hem aanvallen. Achteraf gezien had ik mijn joker misschien 1 of 2 rondjes moeten uitstellen, maar dat is makkelijk praten achteraf. Laten we hopen dat we de volgende wedstrijd een plek hoger kunnen eindigen! Via deze weg wil ik wel nog gebruik maken om mijn mechanieker Dimitri te bedanken. Hij heeft afgelopen winter echt perfect werk geleverd!”

_RX17530

Jochen Coox
“Wat een geweldige opening van het seizoen! Jos (Jansen) reed vandaag echt een snaarstrakke wedstrijd en het waren mooie gevechten. In de finale lukte me een goede start en kon ik van voren de wedstrijd domineren. Het team wist me op een perfect moment de joker te laten spelen, daarna was het aanklampen bij Jansen en afwachten tot hij de extra meters zou nemen. Deze overwinning smaakt naar meer!”

_RX17590

Dennis Remans
“We konden voor deze wedstrijd gebruik maken van een verse krachtbron en die voelde heel goed aan. Misschien was Van den Branden iets sneller vandaag, waardoor ik besloot om eieren voor mijn geld te kiezen en de tweede plaats naar huis te rijden. Het seizoen bestaat uit 5 wedstrijden en er mag geen resultaat worden weggestreept. Een slecht resultaat kunnen we ons derhalve niet permitteren.”

_RX17072