Mandy Kasse in Mettet met Fiesta!

In de nationale kampioenschappen zien we Mandy Kasse normaliter aan de start met haar vertrouwde BMW compact. Voor de wedstrijd in Mettet volgende week zullen we de Zeeuwse aan het werk zien in haar Ford Fiesta TC.

“Klopt, voor Mettet hebben we de Fiesta klaargestoomd. Aangezien hier over 2 maanden de derde ronde van het wereldkampioenschap zal worden verreden, wil ik graag van de gelegenheid gebruik maken om de Fiesta volledig op punt te zetten voor de wedstrijd in mei. Ik zal aantreden bij de Supernationals+, op die manier kan ik misschien nog wat punten scoren voor het kampioenschap. Het zal niet makkelijk worden omdat de Fiesta een pak minder vermogen heeft. Ten opzichte van mijn BMW komt de Fiesta 100pk te kort dus dat wordt een uitdaging tegenover de Volvo’s en BMW’s.”

mandy1_2
“Naast de wedstrijd in Mettet in mei hebben we ook de wedstrijden in Engeland en Duitsland van het WK aan onze kalender toegevoegd. Deze wedstrijden rijd ik puur voor het plezier en de sfeer om de wedstrijd heen. Vorig jaar in Frankrijk, met zo’n 70.000 toeschouwers, was een hele belevenis en echt geweldig om in die arena te rijden!”, aldus Mandy Kasse.

mandy1_3