MdK stelt debuut Fiesta uit

Gisteren spraken wij met Michael de Keersmaecker. De afgelopen maanden werd er keihard gewerkt in Londerzeel om de Ford Fiesta klaar te stomen voor het Wereldkampioenschap Rallycross.

“Het is heel eenvoudig, ik ben een perfectionist. Als ik aan de start verschijn van een wedstrijd dan is dit slechts met 1 doel… winnen of in elk geval mijn huid zo duur mogelijk verkopen. Door diverse redenen heeft het opbouwen van de Fiesta vertraging opgelopen en moesten we Portugal al laten schieten. Hockenheim stond sowieso niet op ons programma vanwege ons evenement “Ischgl comes to Belgium”. We hadden onze pijlen gericht op Mettet, om voor eigen publiek te schitteren met de nieuwe wagen. De inschrijvingsperiode sluit binnenkort en we zijn niet ingeschreven. Zoals gezegd, in het Wereldkampioenschap moet alles perfect zijn. Zo moet niet alleen de Fiesta in topconditie aan de start verschijnen, maar zeker ook onze camion en trailer. Als ik aan de start zou komen in Mettet dan moest de cirkel rond zijn en had ik Fiesta uitgebreid willen testen. We zullen zien wanneer we debuteren met ons nieuwe wapen, het is zuur maar ook dat is autosport.”, aldus Michael de Keersmaecker.

Back to top button