Het Italiaanse avontuur van Marcel Ottink

Marcel Ottink was één van de rijders uit onze contreien die afgelopen weekend het nieuwe parcours in het Italiaanse Maggiora ging verkennen. Tot ieders tevredenheid kon OTS Racing met een tweede plek huiswaarts keren.
We kregen een reactie van Marijke Ottink: “Het was een mooi weekend. In de eerste heat waren er wat problemen met de turbo, maar dit was op te lossen. Ondanks die problemen was er toch een derde tijd. In reeks drie was er dan een lekke band die werd veroorzaakt door brokken van Höllers Focus die in de eerste bocht tegen de muur kwam. In de vierde reeks werd Marcel terwijl die aan de leiding reed van de baan gedrukt, eerder geramd, door Casalboni. Er was veel schade maar de finishvlag werd toch gehaald. Casalboni kreeg overigens zwart. Het werd nog even spannend of we de finale hadden gehaald en dat bleek uiteindelijk wel het geval. Marcel startte daar als 7de en kon mede dankzij een juiste jokerstrategie als tweede finishen!”

11205549_388446674676004_2111132470509750551_n

Ook  over de organisatie en het circuit heerste er overwegend tevredenheid, maar toch werden enkele mindere puntjes aangestipt: “De bochten binnenin waren vrij smal.  De organisatie was goed, echter was het lang wachten op de pre-grid. We moesten daar telkens vrij snel zijn en met het warme weer werd het uiteraard bloedheet in de auto. Ook moesten alle klassen er gelijktijdig zijn wat ervoor zorgde dat je geen idee had in welke serie je reed.”

10931063_388278708026134_870405856974350585_n
De naam van Marcel Ottink en OTS Racing prijkt ondertussen al op de site van de Rallycross Challenge waaruit men kan opmaken dat het team aan de volledige Challenge zal  deelnemen. De finale van het kampioenschap  is trouwens in Maggiora.

Back to top button