Mandy Kasse tussen de Vikingen

Een tweetal maanden geleden zagen we Mandy Kasse in Mettet al aan het werk met haar Ford Fiesta TC. Toen was dat een generale repetitie ter voorbereiding op de derde ronde van het Wereldkampioenschap Rallycross in Mettet. Inmiddels staan we aan de vooravond van de Belgische manche van het WK.

Uit Scandinavië mogen we alvast een sterke afvaardiging verwachten. Op de deelnemerslijst zien we maar liefst 16 Touringcars, waarvan 14 uit Scandinavië afkomstig. Onze amazone heeft in het verleden echter al bewezen dat ze de strijd wel aandurft met de toppers uit het EK.

8X2U1520

“Ik heb er erg veel zin in het weekend. Leuk dat er zoveel deelnemers zijn dat maakt het alleen maar uitdagender om zo hoog mogelijk te eindigen. Het belangrijkste is dat de auto heel blijft en dat we ons gaan amuseren. Het is super om een WK-ronde te mogen rijden! Al het volk langs de kant geeft toch wel een serieuze kick! Helaas hebben we eerder deze week de versnellingsbak moeten lassen die was gescheurd. Inmiddels staat de Fiesta er echter weer in topconditie bij dus ik kijk al erg uit naar komend weekend!”, aldus Mandy.