Net niet… voor Davy van den Branden

Davy van den Branden kwam dit weekend aan de start voor de derde ronde van het Europees kampioenschap Rallycross. Net als in Portugal strandde Van den Branden na vier reeksen op een dertiende plek.

“Dit is wel even zuur. Net als in Portugal grijpen we nipt naast de finale. Ik denk dat we ons het hele weekend hebben laten zien en natuurlijk zijn er achteraf wel wat puntjes waar je denkt dat het iets beter had gekund maar dat is makkelijk praten achteraf. Ik ben ontzettend blij met de negende plek die we in de eerste reeks wisten te noteren en ook de vierde reeks was niet verkeerd, toen kon ik Andreas Steffen heel goed volgen. Onder de streep sta je dan net dertiende en dat is niet voldoende… misschien ga ik mijn startnummer wel veranderen in nummer 13 (lach..). We hebben gelukkig niet veel schade gereden dus wat mij betreft mag de wedstrijd in Höljes komen! Dat is alweer 10 jaar geleden dat ik daar voor het laatst reed, met de Saxo destijds.”, aldus Davy van den Branden.

8T6I0516