Pechduiveltje voor Mandy Kasse in Buxtehude

Afgelopen weekend zagen we Mandy Kasse in het Duitse Buxtehude aan de start verschijnen van de derde ronde van het Europees Kampioenschap Rallycross voor TouringCars.

Met 18 inschrijvingen was de Touringcars-klasse opnieuw goed gevuld. Het zou dus een enorme kluif worden voor de Veerse om een plek in de semi-finales te bemachtigen. Na 4 reeksen was er uiteindelijk een dertiende plek algemeen voor “Mega Mandy” en hiermee helaas geen plaats in de semi-finales.

8T6I9891

“Het rijden op zich ging goed! Alleen de versnellingsbak koos af en toe zelf zijn versnelling en zat vaak tussen versnellingen in dat hij dus niks deed alleen een hoop toeren maakte. En terug schakelen was helemaal een ramp. Na een keer of 4 proberen zat hij eindelijk in zijn versnelling en daar verlies je veel tijd mee! De eerste 3 manches was zonder schade en de 4e manche werd ik geduwd in de start waardoor mijn wielkast helemaal geplooid was en dat in de band sneed en het stuur soms blokkeerde. Helaas een plaatsje te kort voor de semi finale, maar ik heb me verder goed vermaakt!”, aldus Mandy Kasse.
Back to top button