Van den Branden heeft genoten van “het magische weekend”!

In een zonovergoten Höljes werd er dit weekend, door 39.800 mensen het “magic weekend”  beleefd. In deze prachtige coulisse troffen we 1 Belg aan, te weten Davy van den Branden. Onze landgenoot was vooraf realistisch in zijn doelstellingen; genieten en met een beetje geluk hopen op een plek in de finale.

_SRX7415

Na 4 reeksen zat er niet meer in dan een 17e plaats algemeen voor Davy. Het hele weekend werd afgewerkt in droge omstandigheden en hiermee was Van den Branden bij voorbaat al redelijk kansloos voor een plek bij de eerste 12. Toch hebben we een sterke Van den Branden aan het werk gezien en met name de vierde reeks was een sterke prestatie, waar Davy als tweede de meet aan wist te tikken in zijn reeks. We spraken met Davy.

_SRX9334

Voor de buitenwereld lijkt een 17e plaats ms niet goed maar toch ben ik tevreden over het weekend. Ik heb genoten om in zo’n schitterende omstandigheden te rijden. De DS3 liep perfect en heb er alles uit gehaald. We zijn geklopt op waarde. Dit was een prachtig circuit waar wel waar je veel vermogen nodig hebt. T.o.v.de toppers komen we er 20 pk tekort. De wagen zal nu een grondige check up nodig hebben om ons dan terug te concentreren op het BK waar we onze leidersplaats gaan verdedigen.”