“Geslaagd debuut met nieuwe Corsa!”

Afgelopen weekend kwam Robbe Goris voor ROBA Racing eindelijk aan de start met zijn splinternieuwe Opel Corsa. Menig liefhebber keek reikhalzend uit naar de eerste wedstrijd en kon via diverse internet-kanalen de opbouw volgen van de Corsa die werd klaargestoomd voor de klasse Supernationals min 2000cc. En dat debuut was zeker opvallend met als uiteindelijk resultaat een vijfde stek in de finale.

_SRX9605

“We schreven op zaterdag in voor de VAS-wedstrijd waardoor we nog wat extra testmeters konden afleggen met “Angel”, onze nieuwe Corsa. Dat liep aanvankelijk niet helemaal vlekkeloos want na vier ronden Duivelsberg begaf het dif het. Na herstelling konden we drie reeksen meerijden, uiteraard achteraan om de race van de regionale rijders niet te verstoren. Daar heb ik dan heel wat ervaring opgedaan.”

_SRX9667

“Op zondag startten we dus bij de grote jongens en in de eerste heat werd ik aan de kant gezet met als gevolg slechts een 16de tijd. In reeks twee kon ik na een goede start vol doorgaan en klokte ik een 4de tijd met daarna nog een 9de tijd in de laatste heat.”

_SRX1126

“Ik mag dan in de halve finale als vijfde starten en kan een positie winnen waardoor ik kan doorstoten naar de finale. Daar kom ik als vijfde over de meet en dat is een droomstart met een compleet nieuwe wagen.

Tot slot een dikke merci aan al de helpers die dit weekend¬†mee mogelijk hebben gemaakt, zonder jullie was het niet gelukt!”

Back to top button