Dave van Beers: “Just for fun!”

Wie de inschrijvingslijst van de derde ronde van de Rallycross Challenge Europe nauwkeurig bekeken heeft ziet daar de naam van Dave van Beers bij de SuperTouringCars -2000. Wij vroegen Van Beers naar zijn inschrijving voor deze wedstrijd.

Belgian Rallycross Championship 2015, round 3, Belgium, Maasmechelen, Duivelsbergcircuit #29 Dave van Beers Renault Clio

“Ik rijd maar 2 wedstrijden mee in de Rallycross Challenge Europe en omdat de S1600 niet zo’n druk bezette divisie is wou ik eens een keer tegen andere concurrenten rijden. Het lijkt me leuk om bijvoorbeeld eens naast Filip Baelus of Jef Mertens te starten. Ik zal wel te kort komen met mijn Clio dus ik ben al blij als ik kan volgen. Just for fun! Plezier maken is het belangrijkste en natuurlijk zijn de extra meters met de nieuwe Clio ook mooi meegenomen. De andere wedstrijd waaraan we zullen deelnemen is de wedstrijd in Maggiora, Italie.”, aldus Dave van Beers.

Back to top button