Pechduiveltje voor Filip Baelus

Filip Baelus en zijn team trokken afgelopen weekend richting het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen. Na de wedstrijd in Litouwen stond nu ook de derde ronde van de Rallycross Challenge Europe op het programma van het team uit Turnhout.

Het hele weekend werd Baelus geplaagd door technische problemen aan zijn Volvo C30. In de eerste reeks kon de man uit Turnhout er nog een zesde tijd algemeen uit slepen, maar zo kwam de Volvo in de tweede reeks niet eens van de startlijn. Baelus weet zich uiteindelijk te plaatsen voor de semi finales maar hierin kon hij, wederom wegens technische problemen, geen potten breken. Wij spraken met Filip.

_SRX2145

“Zucht.. dit is inderdaad een weekend om snel te vergeten. Eerst waren er tweemaal problemen met de waterpomp, wat oververhitting veroorzaakte! Toen dat opgelost was begon de powershift voor problemen te zorgen…. het enige positieve aan dit weekend was wederom mijn top-team! Ze hebben er alles aan gedaan om mij elke keer weer de perfecte auto mee te geven. In Valkenswaard kan het eigenlijk alleen maar beter gaan. Bring it on!”, aldus een uitermate teleurgestelde Filip Baelus.

Back to top button