Verkuringen steeds beter met de Subaru

Afgelopen weekend ging Johnny Verkuringen voor de eerste maal “Europees” met de Subaru Impreza ex-Van Mechelen. En die combinatie ging zienderogen beter, zo goed zelfs dat er zonder valse start en bijhorende strafmaat misschien wel nog meer in zat? Verkuringen zelf zag dat in elk geval ook zo.

“Ik kreeg de wagen inderdaad elke heat meer en meer onder controle. Ik ben erg blij met het resultaat ook al geeft het een wrang gevoel dat ik tweemaal door de jokersectie moest en dat na een naar mijn gevoel vermeende valse start. De lichten gingen aan toen ik wegging. Het waren dan wel oranje lichten maar als ik daarop reageer kan ik niet zelf de veroorzaker zijn geweest. Ook duidde de elektronica niet mijn plaats aan als de plek van waar de valse start is veroorzaakt. Waarvoor dient dat systeem dan?”

8T6I3130

Verder was het sportief wel in orde voor Verkuringen: “Achteraf bekeken is het misschien wel beter voor het kampioenschap dat ik derde ben geĆ«indigd. Met tweemaal jokeren, een auto afgesteld op het minimum en zonder ALS weet ik nu dat er mogelijkheden zijn als we volgend jaar de auto afstellen met meer vermogen inclusief het ALS systeem. Zonder dubbele joker lag een tweede plek zeker binnen de mogelijkheden en wie weet zelfs dicht bij de eerste plaats? Dus dat belooft alvast!