New kid on the block!

Wie de deelnemerslijst van aankomend weekend heeft bekeken ziet er in de klasse Supernationals -2L een nieuwe naam. Patrick Byloos zal aankomend weekend zijn eerste voetstappen zetten in de rallycrosswereld.Byloos spreekt over zijn avontuur.

Na eerder race-funderingen te hebben gelegd met Honda op het circuit Prenois te Dijon en het circuit Spa-Francorchamps in 2007 (BelgianTouringCarSeries) zijn we toegekomen aan het tweede luik van onze carrière in de autosport met Rallycross.
We zullen moeten aanvangen met een zeer beperkt budget. Hierdoor gaan we de lat niet te hoog leggen en gaan we eerder wat wagen- en circuitkennis opdoen op 12 & 13 september te Maasmechelen bij de SuperNationals -2000. De wedstrijd in oktober staat vooralsnog ook op onze planning.”

11944915_10206305571552473_496227019_n

“Voor komend weekend hopen we toch stiekem op een plekje in de semi-finale, voor de rest is het koffie-dik-kijken met wat er allemaal kan en gaat gebeuren. Met Honda als fundering in het verleden zetten we nu de grote stap naar een Civic 2.0L Type R (-217pk) als standaard basiswagen. We hopen deze wagen verder uit te werken naar een “full” Rallycross machine op een iets langere termijn. We gaan proberen onze huid zo duur mogelijk te verkopen!”, aldus Byloos.