Coox toegelaten voor EuroRX Mettet!

Vorige maand maakten we reeds melding van het feit dat Jochen Coox ingeschreven had voor de openingsronde van het EuroRX-kampioenschap in het Belgische Mettet. Het zou afwachten worden of de man uit Rekem ook daadwerkelijk aan de start zou mogen verschijnen aangezien vanaf dit seizoen een maximum aantal deelnemers geldt.

Vanochtend kwam daar dan het verlossende woord in een mail van de FIA; Jochen Coox mag starten in Mettet! Wij zochten telefonisch contact met Coox die momenteel onderweg is naar Zweden om zijn nieuwe krachtbron te bekijken.

“Dit is natuurlijk waanzinnig nieuws! Met 30 supercars bij EuroRX wordt het keihard vechten voor een plekje in de finales. Ik ga daar niet teveel over nadenken. Het doel van het weekend gaat zijn dat we ons gaan meten met deze toppers en dat we vooral plezier hebben, maar de auto mag natuurlijk geen schade oplopen aangezien we de maandag nog aan de start verschijnen voor de derde manche van het Belgische Kampioenschap. Voor nu ben ik gelukkig met dit geweldige nieuws! Een dikke dank je wel aan mijn sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.”