Het perfecte weekend voor Kristof Bex!

Afgelopen weekend streek het Belgische Rallycross circus neer op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen voor de voorlaatste afspraak van het seizoen. Nadat Kristof Bex de vorige wedstrijd al de volle buit mee naar huis nam, lukte het de man uit Heusden afgelopen weekend opnieuw!

Zoals gezegd werden wederom 20 punten aan het conto van Bex toegevoegd. Door de slechte resultaten in Mettet en Buxtehude heeft Bex nog slechts een waterkansje op de titel, maar het feit dat de zwart-groene Volvo dit jaar ongeslagen is in Maasmechelen smaakt ook wel erg zoet! Wij spraken afgelopen zondag na de gewonnen finale met Bex.

dsrx6800

Vandaag ging het gewoon perfect! De wagen voelde zeer goed aan. We wisten de eerste 2 kwalificatiereeksen telkens een scratch te noteren en zodoende was ik al vroegtijdig verzekerd van pole position in mijn semi finale. In de semi-finale kon Steve (Volders) nog het voortouw nemen, maar ik kon zijn tempo vrij makkelijk volgen. Toen hij zijn verplichte meters maakte kon ik het commando overnemen en als winnaar doorstoten naar de grote finale. Bij de finale pakte ik de start en heb ik niet meer achterom gekeken. Het gaat dit seizoen erg goed op het Duivelsbergcircuit! Ook wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om mijn team te bedanken, ze zorgen er telkens voor dat de Volvo in topconditie aan de start verschijnt! Bedankt mannen!”

Back to top button