MdK: “Alles of niets!”

Inmiddels is Michael de Keersmaecker samen met zijn team onderweg naar Noorwegen, waar in Hell nabij Trondheim de tweede ronde voor het Europees kampioenschap rallycross (EuroRX) zal worden afgewerkt.

Nadat er in Mettet (B) en Lydden Hill (GB) niet veel op het spel stond voor MdK is dit nu wel anders. De man uit Londerzeel heeft zijn zinnen gezet op een plek in de finales.

Dit weekend moet het gaan gebeuren. Na vier reeksen wil ik bij de eerste 12 zitten en me zodoende kwalificeren voor de semi-finales. De auto staat op punt en de piloot staat scherp! Elk ander resultaat zou een enorme teleurstelling zijn. Op zich denk ik dat het circuit in Noorwegen me beter zal liggen dan het supersnelle circuit in Lydden Hill. We gaan het zien maar voor mij is het nu alles of niets!”

De tweede ronde van EuroRX zal reeds op vrijdagavond op gang worden geschoten, met de vrije trainingen van 17.30uur tot 19.30uur.