NLRX: Spanning en spektakel gegarandeerd!

Aanstaande zondag zal op het Eurocircuit in Valkenswaard alweer de derde wedstrijd van het Nederlands kampioenschap Rallycross worden verreden! Wij blikken alvast vooruit!

Supernationals+
Bij de Supernationals+ is het Kristof Bex die tot tweemaal toe de overwinning naar zich toe wist te trekken. Dit ging niet zonder slag of stoot want telkens waren er de gevechten met Luc Maris en Bert Bosmans. Naar verwachting zal dit aanstaande zondag niet anders zijn, al zullen Stephanie van Lingen, Stefan Vaesen en Dave Cuynen op de loer liggen! Verder zien we nog de naam van Johnny Verkuringen op de inschrijflijst bij de Supernationals+. Verkuringen heeft zijn bekende Subaru supercar getransformeerd naar een achterwiel aangedreven wagen.

Supernationals-
Grote afwezige in deze klasse is Steve Volders. De winnaar van de vorige twee wedstrijden op het Eurocircuit zal komend weekend aan de start verschijnen in het Noorse Hell, alwaar de vierde ronde van het Europees kampioenschap Rallycross verreden zal worden. Door de afwezigheid van de dominante Volders wordt de strijd voor de overwinning nu volledig open gegooid! Ron Snoeck lijkt de beste papieren te hebben, maar mag concurrentie verwachten van onder andere Glenn Cools, Nick Neyens en Mandy Kasse.

Super1600
Opnieuw een kwalitatief hoogstaand deelnemersveld bij de snelle voortrekkers! Met 8 aan elkaar gewaagde deelnemers in deze klasse zal het dringen worden voor een plekje op het podium. Tot nu toe bleven de overwinningen telkens in eigen land, met Peter Vingerhoets en Marcel Snoeyers, maar onze zuiderburen, met onder aanvoering van Davy van den Branden, zullen erop gebrand zijn een hernieuwd Nederlands feestje te verstoren!

Wie niks van het spektakel wil missen is vanaf 8.00uur welkom op het Eurocircuit in Valkenswaard!