Zwaar teleurgestelde MdK gooit de handdoek…..

Met veel vertrouwen trok Michael de Keersmaecker richting Hell in Noorwegen voor de tweede ronde van het Europees kampioenschap Rallycross. Na 2 geslaagde testwedstrijden in Mettet en Lydden Hill moest er nu een plek in de finale komen!

Het liep helaas anders… nog los van de uitermate natte omstandigheden in Noorwegen, kan De Keersmaecker zijn draai niet vinden in de Ford Fiesta. We spraken heel kort met een zwaar ontgoochelde MdK.

Het marcheert gewoon niet. Ik ben echt zwaar teleurgesteld. Het zijn teveel kleine dingen die niet op hun plek vallen. Ik heb dan ook besloten om morgen niet meer aan de start te verschijnen. We keren terug naar België. Voor Zweden gaan we nog het een en ander proberen, maar zoals je begrijpt ben ik voor nu gewoon over de zeik. Wekenlang hebben we hier naartoe gewerkt en kosten noch moeite gespaard en dan krijg je dit… helemaal niks!!”

Foto’s: JKR/ERC24.com