Partner worden van RX-inside.be?

Toen Johan Dingenen en ik zelf (Dave Smeets) in oktober 2014 startten met RX-inside hadden we nooit durven dromen dat we zouden uitgroeien tot de toonaangevende Rallycross-website in de BENELUX. Samen hebben we al vele avonturen mogen beleven en van menig wedstrijd verslag mogen en kunnen doen.

We proberen zoveel mogelijk de prestaties van onze landgenoten uit te lichten, maar willen ook benadrukken dat het altijd mogelijk is om persberichten of ervaringen aan ons aan te dragen.

Helaas gaat de tijd en energie die wij aan onze geliefde sport besteden ook gepaard met geld. Daarom zijn we nog op zoek naar teams of bedrijven die partner zouden willen worden van RX-inside.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Op onze website bieden wij ruimte aan om reclame te maken. RX-inside heeft gemiddeld 2.000 bezoekers per dag (+/- 60.000 per maand) en is hiermee uitermate aantrekkelijk om uw bedrijf in de spotlight te zetten. Ook op onze Facebookpagina hebben wij met ruim 21.000 volgers een enorm breed podium om uw  bedrijf uit te lichten. Ook als team kunt u ons steunen. Wij zullen u op de voet volgen en regelmatig op onze website over u en uw team berichten!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via info@rx-inside.be!