Update Peugeot 208 Nick Snoeys

Vorige maand berichtten we reeds over het feit dat Nick Snoeys de Peugeot 208 had aangekocht van Jens Hvaal. Inmiddels zijn er enkele weken gepasseerd en kregen we een update van Nick van de werken aan zijn nieuwe bolide. Nick aan het woord.

Even een update over de Peugeot 208. Het was een beetje stil geworden omtrent de Peugeot en ik krijg steeds meer de vraag hoe ver we er mee staan. Wel, het is uiteindelijk een beetje uit de hand gelopen. We hebben de wagen tot de laatste schroef gedemonteerd. Omdat we wel wat onderdelen tegen kwamen die wat liefde konden gebruiken nadat de auto een poos had stil gestaan.”

De eerste onderdelen zijn gespoten

“Ondertussen beginnen de onderdelen klaar te geraken het onderstel is volledig gerenoveerd de eerste losse carrosserie stukken staan al in kleur en het chassis is zo goed als klaar om te spuiten. We kregen vorige week het bericht dat de motor half juli ook klaar zou zijn dus stilaan komt er schot in de zaak.”

Er wordt hard gewerkt in de NSM workshop

“We hopen de auto klaar te krijgen tegen medio juli en te kunnen presenteren op de Family day’s op het Glossocircuit in Arendonk op 20 en 21 juli aanstaande. Het zal nog een hele klus worden maar we gaan ons uiterste best doen.

Back to top button
error: Content is protected !!