De appel valt niet ver van de boom…

Op het Eurocircuit in Valkenswaard werd vandaag de mogelijkheid geboden om het nodige testwerk te verrichten. Bij de familie Van den Branden kroop de 15-jarige Sander achter het stuur van een Ford RST. Wij spraken een trotse vader, Davy van den Branden.

Sander heeft vandaag een 25-tal rondjes afgewerkt in een Ford RST, tot het moment dat er een aandrijfas brak bij de start. Dit betekende het einde van de testdag. Het waren zijn allereerste meters op het circuit, maar naarmate de dag vorderde liet Sander progressie zien. Voor nu zijn er nog geen concrete plannen om met hem aan de start te verschijnen, maar in de autosport kan het soms gek lopen als je de juiste personen tegen komt. Het smaakte zeker naar meer!”

Derde generatie VdBranden in aantocht?

“Het zou mooi zijn om een derde generatie Van den Branden aan de start te krijgen, maar we gaan niks forceren. De jongste, Sven, nu 12 jaar heeft ook wel oren naar een rallycross-avontuur maar die moet echt nog even geduld hebben. We zullen het voorlopig moeten doen met wat indoor karting. Let’s wait and see!”

 

Back to top button
error: Content is protected !!