Steve Otzer terug in actie

Steve Otzer zal komend weekend opnieuw aan de start verschijnen van een Rallycross-wedstrijd. Niet in zijn vertrouwde Citroen C2 in de RX3 (Super1600) klasse, maar met een Citroen Xsara bij de Supernationals-. “Gewoon puur voor de fun“, aldus Otzer.

Het is alweer even geleden dat we Steve Otzer nog in actie hebben gezien. Helaas moest Steve vanwege gezondheidsklachten zijn rallycross-plannen voorlopig in de ijskast zetten. Nu wordt er voorzichtig vooruit gekeken en zal Otzer dus aan de start verschijnen komend weekend in Maasmechelen! Wij spraken met Steve.

We gaan deelnemen aan de VAS op zaterdag en dan vervolgens de BK-wedstrijd op zondag. Het is met de Citroën Xsara van mijn vader. Die auto heeft maar 1x gereden tijdens de opening van het Glossocircuit. We hebben de auto terug van stal gehaald en een paar kleine dingen veranderd. Het is geen competitieve wagen, maar ik zou gewoon graag nog eens willen rijden. Gewoon om plezier te maken en om nog eens terug achter het stuur te zitten.”

Ondertussen zijn we wel gestart aan de opbouw van de C2. De bedoeling is om eind dit jaar toch nog een wedstrijd mee te pikken van het Franse Rallycross kampioenschap, echter hangt alles samen met gezondheid en de drukte op de zaak. We zullen zien. Voor nu ben ik blij dat ik komend weekend nog eens kan knallen!” 

 

Back to top button
error: Content is protected !!