Geslaagde test voor Steve Otzer!

Een geslaagde test!“, dat waren de eerste woorden van Steve Otzer vanuit Lessay. De regerend Belgisch kampioen verscheen in Lessay aan de start om zijn nieuwe bolide te testen en af te stellen voor het komende seizoen. We laten Steve aan het woord over zijn bevindingen.

We hebben gedurende het weekend heel veel verbeteringen aan de afstelling van de C2 gedaan. Naarmate het weekend vorderde kwam ik steeds beter in mijn salsa. Voor de eerste reeks moest ik starten van een natte startplek waardoor een goede start er helaas niet in zat. De tweede reeks ging, na wat kleine aanpassingen, alweer iets beter. Na vier reeksen viel een achtste plek ons ten deel. Hiermee hadden we ons dus geplaatst voor de semi-finale! Alvast een klein succesje met de nieuwe wagen.”

Voor de semi-finale besloten de weergoden een rol mee te gaan spelen. De auto voelde totaal anders aan, maar ik moest er het beste van maken. Uiteindelijk kwam ik als vijfde over de meet en helaas geen plaatsing voor de grote finale. Toch verlaten we Lessay met een positief gevoel! Het is tenslotte voor het eerst dat we de C2 in een heuse wedstrijd aan de tand voelen.”

Over de eerste kennismaking met het Franse Rallycross kampioenschap is Steve Otzer ook uiterst positief!

Absoluut! Stuk voor stuk één en al vriendelijkheid en staan altijd klaar om te helpen. Iemand had me in de reeksen getoucheerd maar stond direct klaar om zich te excuseren hier in onze tent, echt heel fijn vertoeven hier! We voelen ons hier echt welkom. De speaker hier is vol lof over onze auto (lach) la très belle voiture du Belge Otzer…magnifique nouvelle voiture… un bijou hahaha. Kortom, een geslaagd weekend!”

Foto’s met dank aan Loic Viel // Pics-Motorsport.com

Back to top button
error: Content is protected !!