PR: Opening Glosso 2.0 enorm succes !!

Na een jarenlange strijdt was het op 22, 23 en 24 april eindelijk zover. Glosso 2.0 werd officieel geopend en in gebruik genomen.

Op vrijdag 22 april was het tijd voor het officiële deel. Een groot aantal genodigden gaven acte de préséance. Na een toespraak van Glosso voorzitter Staf Meulemans en burgemeester van Arendonk Dhr. Kristof Hendrickx werd het lintje door Dhr. Meulemans en Dhr. Kristof Hendrickx  doorgeknipt en daarmee was het circuit officieel geopend. Enkele genodigden namen plaats als co piloot in de gereedstaande Rallycross wagens en reden een rondje mee met ervaren piloten. De feestelijkheden werden met een receptie en een hapje en een drankje voortgezet in de mooi aangeklede tent.

Op zaterdag en zondag konden het publiek en de piloten kennis maken met het circuit. Voor een klein bedrag kon je als co piloot meerijden op het circuit.
Zaterdag en zondag was het een drukte van jewelste en vele mensen, groot, klein, jong en oud maakten gretig van de gelegenheid gebruik om eens mee te rijden in een echte racewagen op een echt circuit.

De demo’s vielen ook goed in de smaak, het publiek kon kennis maken met enkele volledig elektrische wagens die hun power toonden op het Glosso circuit.

De weergoden werkten mee, de sfeer was zeer goed en de medewerkers en bestuur konden zich baden in de vele complimenten van publiek en piloten over Glosso 2.0.

Back to top button
error: Content is protected !!