Tweede ronde BK geannuleerd

Volgende week zondag zou het Glosso-circuit in Arendonk gastheer zijn van de tweede ronde van het Belgische Rallycross kampioenschap. Eerder vandaag kwam er echter de mededeling dat de paddock vanwege de vele regenval niet toegankelijk is, waardoor het niet mogelijk is om een wedstrijd te organiseren.

In 2022 kwam er al eens eerder een vroegtijdig einde aan een wedstrijd op het Glosso-circuit in Arendonk. Toen trokken gedurende de wedstrijddag hevige regenbuien over de omloop in Arendonk waardoor het onmogelijk was om de wedstrijd ten einde te rijden.

Ook dit jaar treft het Glosso-circuit het niet met de weergoden en is het dus helaas niet mogelijk om de tweede ronde van het Belgische Rallycross kampioenschap doorgang te laten vinden. Conform het bericht op BelgianRX wordt er naar een nieuwe datum gezocht.

Voor nu is de volgende ronde van het BK op 2 juni aanstaande. Opnieuw op het Glosso-circuit in Arendonk. Laten we hopen dat de weergoden ons dan beter gezind zijn!

Back to top button
error: Content is protected !!