Geen Lavaré voor Jochen Coox!

Na het geslaagde weekend in het Zweedse Höljes waar de Volkswagen Polo van Jochen Coox redelijk ongeschonden uit de strijd kwam, werden na afloop van het weekend de mogelijkheden bekeken om aanstaand weekend aan de start te verschijnen voor de vierde ronde van het Franse Rallycrosskampioenschap in Lavaré.

Toen we op de terugweg waren van Zweden hadden we het idee om te starten in Lavaré. We moesten echter eerst navragen of het nog mogelijk was om in te schrijven. Daarna konden we kijken of het voor het team ook allemaal te realiseren zou zijn. We hebben toen contact opgenomen met Guy (Moreton) die echt heel veel voor ons regelt, waarvoor ik overigens zeer dankbaar ben. Guy wist ons al snel mede te delen dat deelnemen geen probleem zou zijn en dat de Fransen ons wederom met open armen zouden ontvangen. Achteraf bleek echter dat het voor een aantal teamleden niet mogelijk was om op zo’n korte termijn nog verlof te regelen. En dan houdt het op.. we zijn een vriendenteam en we crossen samen of niet. Helaas dus.

We moeten nu gaan zien wat onze volgende wedstrijd gaat worden. Jos (Jansen) heeft me al laten weten dat hij volgende week niet zal starten in Maasmechelen wegens verplichtingen op het circuit met de Porsche. We gaan de komende week met het team om tafel zitten en dan zullen we zien hoe onze verdere kalender er uit gaat zien!”

Back to top button
error: Content is protected !!