Comeback voor Pascal Roumans?

Het is alweer enkele jaren geleden dat we Pascal Roumans met zijn mooie Ford Fiesta in actie zagen. Hoe gaat het met de Limburger? Heeft hij zijn gekende Ford Fiesta nog? En zijn er misschien wel plannen voor een comeback in de rallycross? Uiteraard spraken wij met Pascal.

Momenteel is het gewoon super druk. De Ford Fiesta staat weliswaar hier in de garage maar momenteel ontbreekt gewoon de tijd om de wagen telkens op punt te zetten. Op het werk is het vrij druk, de kinderen worden groter en hebben hun eigen hobby’s, waardoor er echt weinig tijd overblijft om alles startklaar te krijgen. Als ik ooit een comeback maak, dan zal dit absoluut in de RX3-klasse (S1600) zijn omdat ik dit een geweldige klasse vind!

“Onlangs ben ik zelf een kijkje gaan nemen bij de opendeurdag op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen. Allereerst een dik compliment aan alle mensen die jaren geknokt hebben om het circuit terug open te krijgen. Het zou jammer zijn geweest als zo’n mooi circuit zou verdwijnen, maar gelukkig zijn ze terug open! Hopelijk kunnen ze met de maatregelen die nu gelden nog vele jaren schitterende wedstrijden organiseren. En ik moet eerlijk bekennen dat het tijdens het toekijken bij de opendeurdag begon te kriebelen om zelf weer achter het stuur te kruipen. Wie weet!” 

Back to top button
error: Content is protected !!