WRX: Duval start in Mettet met ex EKS-Audi!

Volgens dhnet.be zal François Duval gedurende het WK/EK-weekend in Mettet aan de start verschijnen in de Audi S1 van het team van Enzo Ide (ComToYou). Daarmee krijgt Dudu de beschikking over een ex-EKS Audi en kan hij de WK-matadoren het vuur aan de schenen leggen!

Duval testte onlangs reeds de Audi S1 op het Circuit Jules Tacheny in Mettet en in het Franse Faleyras. Naar verwachting zal Duval ook nog een tweedaagse test afwerken in Loheac samen met Enzo Ide.

Uiteraard is Duval uitermate blij met deze kans en reageert tegenover dhnet.be: “Op dit moment hebben we het volledige budget nog niet rond, maar ik ben met François Verbist overeengekomen dat ik het stoeltje mag bezetten en dat we tegen 12 en 13 mei het budget in orde hebben. Ik zou de wedstrijd in Mettet voor geen goud in de wereld willen missen, ik ben zelf in topconditie en heb nu eindelijk de beschikking over een topwagen!”

Wij kijken alvast er naar uit om Dudu aan het werk te zien! Mis niks van de actie op 12 en 13 mei op het Circuit Jules Tacheny in Mettet.

Back to top button
error: Content is protected !!