ERX: MdK vooralsnog niet gelukkig in Barcelona

In de stromende regen werd vandaag de openingsdag afgewerkt van de eerste ronde van het Europese Rallycross Kampioenschap. Waar het Spaanse Barcelona normaal een garantie is voor een heldere hemel en een grote dosis zon, was het vandaag wel anders. De hemelsluizen gingen open!

Na kwalificatiereeks 1 en 2 vinden we Michael de Keersmaecker terug op een 21e plaats algemeen. De eerste reeks verliep redelijk voor MdK, met een twaalfde tijd. Bij de tweede reeks viel de JDK-Fiesta stil bij de start en was De Keersmaecker aangewezen op achtervolgen. Een snelle tijd zat er op dat moment echter al niet meer in… We spraken kort met MdK.

“De eerste reeks was nog vrij aardig, maar bij de tweede reeks viel de Fiesta stil in de start en dan loop je al achter de feiten aan. Ik ben nog niet helemaal gelukkig met de Fiesta maar morgen gaan we er nog eens goed voor zitten! Het beloofd in elk geval droog en zonnig te worden, dus misschien dat het dan beter gaat.”

Back to top button
error: Content is protected !!