Nick Snoeys tevreden na eerste test in Buxtehude

Vanuit een zonnige Estering in Buxtehude spraken wij zojuist met Nick Snoeys, die aldaar de eerste testsessie van het seizoen afwerkt in zijn opnieuw opgebouwde Ford Ka S1600.

Op de vraag of Snoeys content was met de verbeteringen aan zijn Ford Ka, kregen we een uiterst positief antwoord vanuit het noorden van Duitsland.

De nieuwe motor van Zomer Motorsport functioneert geweldig! Daarnaast hebben we de afgelopen maanden een update gedaan aan de dempers van Reiger, de achteras aangepast en de electronica voorzien van een update. Ik heb zojuist de eerste rondjes gedraaid hier op de Estering en ik moet zeggen dat ik uiterst content ben. We gaan zometeen nog wat kleine veranderingen doorvoeren en kijken hoe dit uitpakt. Ook de mannen van Wrap it up hebben fantastisch werk geleverd met de nieuwe look van de Ka!”

Normaal gesproken gaan we de 5Nations Cup rijden met de Ka en misschien wat wedstrijden voor het Belgische kampioenschap, maar alles staat en valt natuurlijk met hoe corona zich zal ontwikkelen. We zijn ook nog bezig met de opbouw van een Ford Fiesta JWRC om bij de Supernationals- te verhuren. Mocht deze verhuurd worden dan laat ik de Ka aan de zijlijn staan en wil ik me focussen op een goede service voor de verhuurde wagen. Maar goed, er is nog weinig concreet dus het kan nog alle kanten op.”

Back to top button
error: Content is protected !!