Luc Maris doet afstelwerk voor afwezige Bart Bel

Dag en nacht is er gewerkt om de BMW van Bart Bel klaar te stomen voor de openingswedstrijd morgen op het Circuit Jules Tacheny in Mettet. Gisteren wist Bart ons al mede te delen, dat het voor 99% in orde zou komen. De motor van de BWM werd voor het eerst gestart. Een mooi moment!

Zojuist kregen we het verlossende woord van Bart Bel! De splinternieuwe BMW is startklaar en is inmiddels in Mettet. Aangezien de hoofdpersoon in kwestie, Bart zelf, momenteel nog in Parijs is vanwege zakelijke verplichtingen, is aan Luc Maris gevraagd om een kleine shake-down met de BMW te doen.

Geweldig om Luc Maris weer achter het stuur te zien

We spraken Bart Bel nog even kort. Hij is dankbaar voor het verzette werk en kijkt alvast uit om achter het stuur te kruipen.

Wat een bergen werk zijn er door de mannen van OTS en mijn eigen team verzet! Ik wil iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Dag en nacht is er gewerkt om hier nu aan de start te staan. Dat is al een overwinning op zich!” 

Onder toeziend oog van Marcel Ottink maakt Maris de eerste meters

Morgenvroeg zal Bart zelf arriveren op het Circuit Jules Tacheny, waarna hij voor het eerst zelf kennis kan maken met zijn nieuwe bolide. Wij wensen hem veel succes!

Back to top button
error: Content is protected !!