Geen Mettet voor Yves Teelen

Afgelopen jaar pakte Yves Teelen het brons in het Belgische RX3 kampioenschap, achter Davy van den Branden en Yenthe Putzeys. De achterstand op Davy van den Branden bedroeg echter maar een 4-tal punten, wat nog maar eens aangeeft hoe dicht de top-3 bij elkaar zat.

Gevraagd naar de plannen voor het nieuwe jaar kregen we een, voor ons in elk geval, verrassend antwoord van de Limburger.

De Peugeot net uit de winterslaap

“We hebben de Peugeot onlangs pas uit de winterslaap gehaald en we zijn recentelijk begonnen met de werken om alles weer terug op punt te zetten. Aan de Peugeot gaan we weinig tot geen veranderingen aanbrengen. Ik denk dat we goed mee kunnen met de snelle mannen, dus vandaar dat er geen al te grote plannen zijn. Mettet volgende week gaan we in elk geval niet halen. Het plan voor dit jaar was ook geen volledig kampioenschap afwerken, maar eigenlijk daar rijden waar we op dat moment zin in hebben. Niks moet! We zijn wel van plan om te starten in het Nederlandse kampioenschap. Voor het Belgische kampioenschap zal ik hier en daar een wedstrijd mee pikken. Verder lijkt het me ook wel eens leuk om te starten in een buitenlandse wedstrijd waar wat meer deelnemers zijn. Als ik de voorlopige deelnemerslijst zo zie dan zou het weleens een zwaar jaar kunnen worden voor de Belgische rallycross.”

Back to top button
error: Content is protected !!