Op naar de GP Duivelsberg

Dit weekend is er op het Duivelsbergcircuit te Maasmechelen de “GP Duivelsberg”. Dit initiatief werd ingepland nadat begin dit jaar vanuit RCE-hoek het nieuws kwam dat de Rallycross Challenge¬† Europe niet zou doorgaan. Naarstig werd gezocht naar een oplossing en de GP Duivelsberg is nu een feit.

Komend weekend zal een mix van regionale en nationale rijders in diverse klassen met elkaar de strijd aangaan. Aangezien de GP Duivelsberg aan geen enkel klassement verbonden is ligt het in de lijn der verwachtingen dat rijders en rijdsters met open vizier met elkaar de strijd zullenaangaan om de dagwinst in hun klasse te behalen. Van puntenverlies hoeft immers niemand wakker te liggen.

Naast de reguliere rallycross-klassen komen ook de zogenaamde “buggy’s” , RST-klasse en de Beetle-cup aan bod wat dus garant staat voor een erg gevarieerd autosportweekend, en dat voor 10 euro voor het hele weekend. Zaterdag en zondag begint de actie telkens omstreeks 8u30 met trainingen en na optelling van de vier heats staan de finales gepland op zondagnamiddag waarbij we omstreeks 17u alle winnaars kennen.

Back to top button
error: Content is protected !!