FRX: Semi finale voor Jochen Coox!

Vandaag stonden er op het Circuit de Kerlabo nog 2 kwalificatiereeksen op het programma. Na de 2 reeksen van gisteren vonden we Jochen Coox terug op een 15e plek algemeen. Het was voor vandaag dus zaak om nog 2 sterke reeksen te rijden.

Na de derde reeks, waarin de man uit Rekem een 16e tijd wist te klokken, werd het nog even billen knijpen voor Coox. Nog steeds bezette Coox een 15e plaats algemeen, maar achter hem drongen Theuil, Audran, Couillet en Le Nouvel aan. Voor de vierde reeks werd alles uit de kast gehaald! Met een geweldige 11e tijd algemeen weet Coox zich te kwalificeren voor de semi-finales! Helaas kon Coox in zijn semi finale geen vuist meer maken tegen het Franse geweld en weet hij als 7e te finishen. Toch spraken we zojuist met een tevreden Jochen Coox.

We hebben dit weekend echt moeten knokken maar we hebben wederom een geweldig weekend gehad! Allereerst moet ik mijn team bedanken want zij gaven me elke keer weer een perfecte Volkswagen Polo. Bedankt mannen. Als ik naar de resultaten kijk ben ik niet helemaal tevreden, maar circuit-kennis is hier echt essentieel. In de vierde reeks wist ik nog 2 seconden van mijn snelste tijd te halen en dat deed deugd! In de semi-finale waren de Peugeots niet bij te benen, maar ik ben blij dat we de semi finale hebben kunnen bereiken. Ik verheug me al op de volgende wedstrijd, die vermoedelijk ook weer op Franse bodem zal zijn.”

Foto © MAP

Back to top button
error: Content is protected !!