FRX: Coox op het randje van semi-finales…

Vandaag werden er op het Circuit de Kerlabo reeds 2 kwalificatiereeksen verreden. Na deze 2 reeksen vinden we Jochen Coox terug op een 15e plaats algemeen, daar waar de eerste 16 plekken recht geven op een plek in de semi-finales.

Het zit echt enorm dicht bij elkaar. Er wordt voor elke meter gestreden! In de eerste reeks weet ik een dertiende tijd te noteren op “slechts” 6 seconden van de nummer 1. In de tweede reeks was het gat naar de top wederom 6 seconden, echter was dit toen goed voor een 15e tijd.”

“Voor de tweede reeks hebben we de vering veranderd en dit pakte goed uit. Bij de start gingen we 5-dik op de eerste bocht af, waarbij er 2 wagens in het decor gingen. Dit heeft me misschien 2 seconden gekost. Daarnaast heb ik hier echt tracktime nodig. Het is een zeer technische omloop en die Fransen kennen hier elk kuiltje! Voor nu ben ik niet ontevreden, al zal er morgen een tandje bij moeten om in de semi-finales te geraken!”

Foto © MAP

Back to top button
error: Content is protected !!