FRX: Coox gepresenteerd aan Franse publiek!

Gisteravond was er in het Franse Kerlabo reeds een grootse presentatie van de rijders aan het publiek. In heuse “rally style” werden de rijders voorgesteld aan het publiek. Jochen Coox was opnieuw onder de indruk van hoe het in Frankrijk er aan toe gaat.

Indrukwekkend. Die Fransen zijn echt helemaal gek! Zo’n weekend voor het Franse kampioenschap hoeft echt niet onder te doen voor een weekend in EuroRX. Op vrijdag is het hier gewoon al afgeladen vol en iedereen is even enthousiast. Gisteravond werden alle piloten via een podium op het circuit gepresenteerd aan het publiek, erg leuk om mee te maken!”

Vanochtend zal Jochen Coox voor het eerst kennis maken met de snelle omloop in Kerlabo. Van 9.45u tot 12.15u staan de vrije trainingen op het programma, waarna om 13.30u de reeksen zullen starten.

 

Back to top button
error: Content is protected !!