Coox mikt op finale in Kerlabo!

Komend weekend wordt in het Franse Kerlabo, nabij Rennes, de vijfde ronde van het Franse Rallycross Kampioenschap verreden. Voor Jochen Coox wordt dit, na Essay, de tweede uitstap op Franse bodem. Met maar liefst 22 ingeschreven supercars zal Coox moeten vechten voor een plek bij de beste 16.

Ik kijk enorm uit naar de wedstrijd dit weekend. Ik heb nog nooit in Kerlabo gereden. De afgelopen week heb ik veel on-board beelden bekeken van het circuit en het ziet er zeer uitdagend uit. In Essay had ik al een paar keer gereden, maar dit wordt een compleet nieuwe ervaring. De lokale matadoren zullen royaal in het voordeel zijn met hun circuit-kennis maar ik ga er alles aan doen om een plek in de semi-finales te bemachtigen! Victoria is momenteel in topconditie! Ik ben met name te spreken over de nieuwe krachtbron die Trollspeed ons beschikbaar heeft gesteld. Dit weekend kunnen we de motor nog wat finetunen want we hebben assistentie ter plekke van Trollspeed. Bring it on!”

Back to top button
error: Content is protected !!