Jochen Coox voor eigen publiek in september!

De afgelopen maanden is er veel geschreven omtrent het BK en de deelname van Supercars. Voor de komende wedstrijd in Maasmechelen heeft Jochen Coox ingeschreven met zijn Volkswagen Polo. De wedstrijd zal als test worden afgewerkt, maar ook niet onbelangrijk… Coox rijdt voor zijn fans, publiek en sponsoren!

Iedereen heeft wel een mening over onze avonturen in Frankrijk. We zouden onze fans in de steek laten en liever in het buitenland rijden. Niks is minder waar, ik rijd het liefst in eigen land, voor onze eigen fans en voor ons eigen kampioenschap. Echter ben ik wel altijd heel eerlijk geweest dat ik wel concurrentie wil hebben. Regelmatig heb ik er met Jos (Jansen) over gesproken en hij ziet dat exact hetzelfde, namelijk dat het met 2 wagens geen zin heeft om te starten.”

Voor de wedstrijd van september hebben we besloten om te rijden, ongeacht of er meerdere deelnemers zullen zijn. Ik heb afgelopen week met Andreas Steffen gesproken en mogelijk dat hij komt rijden. Als er dan nog een 2-tal teams aan de start komen, maken we er een leuke dag van. De wedstrijd zal voor mij wel in het teken staan voor het testen en afstellen van de Trollspeed motor en de vering van de auto. Tot slot wil ik meegeven dat deze wedstrijd ook voor het Belgische publiek is en voor mijn trouwe sponsoren!”

 

Back to top button
error: Content is protected !!