Luyten stelt volgende BK als doel!

Begin mei berichtten we reeds via deze website over de dubbele breuk in de schouder van Danny Luyten. Destijds dreigde het einde van het seizoen voor Luyten. Nu, ruim 3 maanden later, kregen we goed nieuws van de man uit Opgrimbie! We laten Danny zelf aan het woord over zijn afgelopen half jaar.

Na de bouw van de nieuwe Yaris afgelopen winter werden in maart de eerste meters gemaakt op het Duivelsbergcircuit in Maasmechelen. Al snel kwamen ook de kinderziektes boven water. We hebben de nodige aanpassingen aan de wagen gedaan voor Mettet maar het tijdsbestek was te kort om optimaal te presteren.”

“Maar daarna werd het nog erger. Na een val met de koersfiets bleek er enkele weken later op de scanner een dubbele breuk te zijn in de schouder en drong een operatie zich op. Na deze operatie begon de revalidatie, waar ik sinds begin juni keihard mee bezig ben. Een pijnlijke aangelegenheid maar nodig om de noodzakelijke mobiliteit terug te krijgen in de gekwetste schouder.”

“In de tussentijd zijn er heel wat veranderingen aan de Yaris doorgevoerd en kijk ik vol verwachting uit naar de wedstrijd van 10 september. Voorlopig lijkt het erop dat me dat gaat lukken, dus zonder tegenvaller staan we dan terug aan de start. Big Smile!”

“De bedoeling is om wat meters te maken en de nieuwe motor te testen. Die staat nog niet in optima-forma afgesteld, maar dat wordt werk voor de winterperiode. Nu dus 2 wedstrijden terug wat ritme op doen en kijken of de gedane inspanningen al hun vruchten hebben afgeworpen. Ik kijk er alvast naar uit. Hopelijk de supporters ook!”
Back to top button
error: Content is protected !!