Maximum attack voor MdK in Loheac!

De volgende ronde van het Wereldkampioenschap Rallycross nadert met rasse schreden. Over een kleine week zal het Rallycross-circus neerstrijken in het Franse Loheac, alwaar ronde negen voor het WK zal worden verreden en de vierde ronde voor EuroRX.

Op de imposante deelnemerslijst (35 inschrijvingen) in EuroRX zien we 1 landgenoot, namelijk Michael de Keersmaecker! We spraken met de man uit Londerzeel en vroegen hem of hij denkt de stijgende lijn van de laatste wedstrijden door te kunnen trekken.

We moeten eerst gaan zien of we de start van de koers gaan halen. Vanwege familiale omstandigheden ga ik mogelijk de vrijdag in zijn geheel missen. Ik ga mijn best doen om tijdig in Frankrijk te arriveren zodat ik op vrijdag nog wat trainingsronden af kan werken. Als dat niet lukt dan loop je in dit veld al gelijk tegen een achterstand aan. Het zal een zwaar weekend worden. Met 35 deelnemers en 12 finale plekken is er weinig marge voor fouten. We zullen zien wat het wordt, misschien moeten we nog eens ouderwets “alles of niks” gaan rijden!”

Foto: JKR/ERC24.com

Back to top button
error: Content is protected !!