Ook historic Audi spektakel in Maasmechelen!

Ruim een week geleden werden er door o.a. Audi Sport Veghel mooie demonstraties verzorgd in Valkenswaard! De reacties die links en rechts te lezen waren spraken boekdelen. Iedereen was laaiend enthousiast over het optreden van de historische Audi’s. 

Onder aanvoering van Jochen Coox werden de stoute schoenen aangetrokken. Hoe fraai zou het zijn om dezelfde demonstratie te doen plaatsvinden in Maasmechelen? Na een kort beraad met Ludo Helven werd het idee met open armen ontvangen! Zodoende zullen er op 10 september een aantal spectaculaire demo’s gegeven worden!

Jochen Coox zal opnieuw achter het stuur kruipen van de Pikes Peak Audi S1 met ruim 700PK, waarmee Coox een druk programma zal afwerken gedurende de wedstrijd in Maasmechelen. Daarnaast zullen nog een 4-tal historische Audi’s op de startgrid verschijnen!

Supporters op post!

Back to top button
error: Content is protected !!